Üzenetküldés
  FőoldalZAJok A ZŰRbőlVásárlás, előfizetés QR-kóddal. Minden egy helyen…

  Vásárlás, előfizetés QR-kóddal. Minden egy helyen…

  Indul hamarosan a Székely Citrom önkiszolgáló értékesítése, melynek lényege, hogy az eladó pontokon QR-kód beolvasásával fizethetsz (kártyával), s viheted is a lapot. Részletekkel, az eladói pontokat tartalmazó térképpel jövünk hamarosan. Te is biztosítanál helyet a Székely Citrom mobilstandjának (kb. 30 x 25 x 15 cm)? Kapcsolatfelvételi űrlapjaink segítségével vagy egyéb elérhetőségeinken vedd föl velünk a kapcsolatot. Köszönjük!

  Ha nem akarsz QR-kódókkal bajlódni a terjesztési vagy átvételi pontokon, akkor vásárold meg online az aktuális számot, postafordultával (1-5 nap) házhoz megy, attól függően, hogy hol laksz (Románia, Magyarország). Klikk az alábbi “Kérem az aktuális lapszámot!” gombra, s az aktuális Székely Citromot postázzuk. A postaköltség benne van az árban!

  Az alábbi plakáttal azokon a helyeken találkozhatsz, ahol Székely Citrom mobilstand található. Fizesd ki, és vidd-vedd (el) a lapot! Vagy vidd-vedd (el) a lapot, és fizess később, ha szerinted megérte/megéri az árát. Változatlanul állítjuk, a lap jól is ég, tehát tűzre is vethető, hiszen olvasható tűzgyújtó ;-)…

  Székely Citrom plakát , tervezte: Szőke László Ferenc